Reviews

“Jouw passie voor je vak is duidelijk voelbaar in elke interactie die we hebben gehad. Het is, in mijn ogen, echt bewonderenswaardig hoe je elk aspect van een training overweegt, je begrijpt dat de totale ervaring die deelnemers uiteindelijk hebben meespeelt in de impact die kan maken en denkt daar dus ook heel fijn in mee. Het is deze diepgaande betrokkenheid die onze trainingen naar mijn idee naar een hoger niveau tillen!

Wat mij altijd heel erg opvalt, is jouw vermogen om abstracte concepten praktisch en concreet te maken. Door jouw expertise weten we onderwerpen die vaak als zweverig worden beschouwd, tastbaar te maken en kunnen we ze aanreiken aan een toch vaak cognitief publiek. En dat is zo nodig! “

Anne Wernand

Programma Manager The School of Life

“Nadat ik enthousiast was geworden over Inge als trainer bij de School of Life, heb ik haar gevraagd of ze bij de Bijenkorf een persoonlijk ontwikkeltraject van een groep potentials wilde begeleiden. De reacties na die ene groep waren zo positief dat ze inmiddels met de derde groep aan het werk is. Inge luistert naar de wens vanuit de organisatie en speelt in op de behoeftes van de deelnemers. Tijdens de trainingen creëert ze een sfeer van rust & vertrouwen waardoor de deelnemers zich snel kwetsbaar opstellen. Inge wisselt theorie en praktijk op een prettige manier af en maakt gebruik van verschillende werkvormen waardoor de tijd vliegt. Ik gun iedereen een training van Inge!”

Eva Lotte Verdonck

Learning & Development

“Inge wist op een bepaalde manier mij naar mijzelf te laten kijken, en mij te doen afvragen wat het nu precies is waar ik antwoorden op wil vinden. Dat doet zij op een respectvolle manier, waarbij ze jou het tempo en de ontdekkingen laat doen. Al met al een heel plezierige ervaring.”

Saskia Smeele

Chief Information Officer

“Inge heeft mij tijdens het NFL programma 1 op 1 gecoacht. De inzichten die Inge mij heeft gegeven zijn ontzettend waardevol en helpen mij om volledig in mijn kracht te staan. Ook buiten de sessies om checkte ze regelmatig even bij mij in, tijdens het programma ging ik privé door een hele pittige tijd. Ik ben onwijs dankbaar voor de liefdevolle steun en empowerment die Inge me heeft gegeven. Oftewel een topper!”

Eveline Prop

Interim Manager

Ik heb Inge leren kennen als een toegewijde en professionele coach die vele methodieken beheerst en ook daadwerkelijk inzet. Daarbij is haar kracht om mensen in contact te brengen met hun eigen bewustzijn. Ze helpt je bij het vinden en beantwoorden van de vraag achter de vraag en ondersteunt je bij het doorzien van bepaalde terugkerende thema’s. Dit doet ze op een warme en liefdevolle manier waarbij ze snel tot de kern komt.

Lionne Mülradt

Corporate Communicatie Adviseur

Ik merk dat ik voor mezelf als ondernemer de lat erg hoog kan leggen maar daardoor juist kan bevriezen omdat ik mezelf teveel opleg. In een workshop met Inge ben ik erachter gekomen vanuit welk patroon dit gebeurt. Ontzettend waardevol dat ik het nu herken en er bewust mee aan de slag kan gaan. Wil je meer in je vrouwelijke power staan? Weten wat je nu nog tegenhoudt om die powerknop aan te zetten? Dan zou ik zeker even contact opnemen met Inge.

Philine Hatzmann

Ondernemer

Mijn ervaring tijdens de training met Inge is dat ze oprecht geïnteresseerd is in de mens achter de mens om van daaruit samen te bouwen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze straalt daarbij rust en passie uit die enthousiasmerend heeft gewerkt in mijn ontwikkeling. Dank je wel Inge voor deze inspirerende ervaring.

Andreas Heutink

Innovatiemanager