Hi! Ik ben Inge

Arbeid- en organisatiepsycholoog, ondernemer, yogadocent en moeder. Sinds 2011 begeleid ik leiders, teams en organisaties bij veranderingen en in hun persoonlijke ontwikkeling. In 2020 besloot ik zelfstandig te starten als adviseur, coach en trainer, vanuit mijn eigen visie en inspiratie, met klanten die waarde creëren voor de aarde en de mensen die er leven. Zo geef ik o.a. verschillende trainingen en begeleid ik trajecten voor The School of Life en New Female Leaders en leid ik psychologen op voor PAO Psychologie.

Op meerdere momenten in mijn leven ben ik zelf geconfronteerd met trauma, verlies en burn-out. En, die moeilijke ervaringen had ik voor geen goud willen missen, want juist de dieptepunten en de wijsheid die erin verscholen ligt hebben mij dichter bij mijn intuïtie gebracht. Dieptepunten zijn ‘seeds for transformation’ waaruit je belangrijke levenslessen kunt leren.

In de afgelopen jaren heb ik inzichten uit de Psychologie en veranderkunde kunnen verbinden met meer lichaamsgerichte methoden zoals Focussen en ademwerk. Mijn vaardigheden en kennis als psycholoog, organisatieadviseur en yogadocent combineer ik met mijn eigen ervaringen en ontwikkeling. Meer over mijn achtergrond, ervaring en accreditaties vind je op mijn LinkedIn profiel.

In mijn begeleiding gebruik ik methoden uit de psychologie, veranderkunde en mindfulness. Van leiderschapsmodellen tot voice dialogue, van ademwerk tot deep democracy. Van oplossingsgericht coachen tot lichaamsgericht werken. De methode staat voor mij niet centraal. De kernvraag van mijn klant staat centraal en is altijd het uitgangspunt voor onze samenwerking. Samen kijken we naar welke aanpak het beste past. Ik kijk ernaar uit om jou ook beter te leren kennen!

Verder kennismaken? Plan gerust een gesprek in: