Leiderschapscoaching

– Heb je het gevoel dat de potentie in jou niet uit de verf komt?

– Stap je in dezelfde valkuilen en wil je jouw patronen doorbreken?

– Voel je je onzeker in je leidinggevende rol?

Wil jij:
– Met zelfvertrouwen leidinggeven?
– Je krachtig voelen en lef tonen?
– Je eigen drijfveren en intuïtie ontdekken?
– Je persoonlijke ambitie waarmaken?
– Jezelf bevrijden van belemmerende patronen?

Dan is leiderschapscoaching in een 1-op-1 traject iets voor jou!

Plan vrijblijvend een intakegesprek:

In 1-op-1 leiderschapscoaching breng ik je naar jouw kern. Je leert toegang vinden tot jouw intuïtie zodat je weet hoe je krachtig kunt leidinggeven. Ik voer gesprekken die leiden tot inzicht, stel de juiste vragen en zorg voor een setting waarin je kwetsbaar kunt zijn. Ik reik verschillende tools en opdrachten aan om thuis te beoefenen. In een traject van 5 tot 8 gesprekken begeleid ik je in jouw persoonlijke transformatie.

Door mijn eigen persoonlijke pad wéét ik dat het mogelijk is om in verbinding met jezelf en anderen te leven. Om je kern te voelen en vanuit daar besluiten te nemen die duurzaam zijn. Voor je leven, je relaties en op je werk. Het leven heeft diepe dalen en mooie bergtoppen en onderweg is er steeds de kans een pad in te slaan wat bij jou past.

Na een uitgebreide vrijblijvende intake bepalen we samen wat voor jou een passend 1-op-1 traject is. Om je een indicatie te geven van de kosten: een traject van 5 maanden met daarin 6 uitgebreide sessies kost €1.800 (excl. BTW).

Ik gebruik methoden uit de psychologie, veranderkunde en mindfulness. Van leiderschapsmodellen tot voice dialogue, van ademwerk tot deep democracy. Van oplossingsgericht coachen tot focussen. Ook kan ik verschillende vormen van online metingen of vragenlijsten aanbieden. Zo ben ik gecertificeerd voor de instrumenten AEM-Cube, Profilizer, Big5 persoonlijkheid en meer. De methode staat natuurlijk niet centraal. Jouw vraag of probleem is het uitgangspunt voor de begeleiding. Samen kijken we welke vorm daar het beste bij past.

“Het geheim van leiderschap is simpel. Volg je hart.”

 

(Seth Godin)

Wat coachees zeggen:

Ik heb Inge leren kennen als een toegewijde en professionele coach die vele methodieken beheerst en ook daadwerkelijk inzet. Daarbij is haar kracht om mensen in contact te brengen met hun eigen bewustzijn. Ze helpt je bij het vinden en beantwoorden van de vraag achter de vraag en ondersteunt je bij het doorzien van bepaalde terugkerende thema’s. Dit doet ze op een warme en liefdevolle manier waarbij ze snel tot de kern komt.

Lionne Mülradt

Corporate Communicatie Adviseur, Saltro

Inge neemt je bij hand om te helpen duiden wat je ziet en voelt. Ze weet veel van de theorie maar laat het je ook on the spot ervaren! Hierdoor ben ik meer bewust geworden welke meer of minder dominante-ik de boventoon voert en dus welke stem er in mijzelf wel en niet wordt gehoord. Dat ervaren en kunnen benoemen is voor mij een verrijking geweest. De eerste stevige stappen zijn gezet, aan mij om met dit kompas in de hand de zelf-ontdekkingstocht te vervolgen….

Anton

,

Inge bood de verschillende kanten van mezelf prachtig de ruimte. Ze is een sensitieve coach met veel intuïtie en ervaring, een fijn mens waarmee je je snel vertrouwd voelt. Ze heeft mij fantastisch kunnen helpen. Een sessie voelde als een heel traject qua impact en betekenis.

Kees Blok

Trainer, coach en ondernemer

Vrijblijvend een intakegesprek inplannen?