De Diepte In

3 maanden 1-op-1 traject

– Heb jij al best wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan?

– En wil je nu de diepte in?

– Zoek je naar zingeving?

Wil jij:

– Begeleid worden in een transformatie op een diepere laag?

– Het verhaal van jouw leven herschrijven?

– Weer verbinden met jouw lijf en adem?

– Jouw kracht ontdekken?

– Je kwetsbaarheden leren kennen en leren omarmen?

– Jouw inzichten nu echt toepassen en iets veranderen in je leven en je werk?

 

Dan ga ik graag met je op pad in dit traject van 3 maanden.

Plan een vrijblijvende intake in:

Voel jij je vrij om te zijn wie je bent en het leven te leiden waar je naar verlangt? Vertaal jij jouw talenten naar betekenisvolle toepassing in de praktijk? Voel je dat je echt verbonden bent in jouw relaties en je werk?

Dit traject is voor jou als je echt klaar bent om de diepte in te gaan, jezelf helemaal te leren kennen en keuzes wil maken die jouw leven zullen veranderen.

Veranderen kost tijd en komt van binnenuit. Daarom gaan we aan de slag met intensieve sessies en is er daartussen veel tijd voor reflectie en opdrachten die je zelf kunt uitvoeren. Tijdens het traject van drie maanden ben ik er ook voor je om alles wat je leert toe te passen in je dagelijks leven. Gun jezelf deze verdiepende reis en neem er de tijd voor.

Wat houdt het traject in?

  • We starten met een intakegesprek waarin we samen onderzoeken wat jouw verlangen is, waar we op gaan inzoomen en welke blokkades aandacht vragen.
  • De eerste sessie (1,5 uur) staat in het teken van intenties, verlangen en dromen. We beginnen de reis naar binnen en raken dieperliggende patronen aan. Ik reik verschillende methoden aan waardoor je in de spiegel naar jezelf kunt kijken. 
  • Je gaat aan de slag met de opdrachten en reflectie methoden die je van mij krijgt. We houden tussentijds contact en je mag me altijd vragen stellen of even met me sparren.
  • De eerste diepte sessie (een dagdeel) is op een mooie plek in de natuur. Tijdens deze langere sessie is er ruimte om met verschillende vormen dieper in je lijf te komen. We werken met adem, lichaamswerk en met de kracht van de natuur. Ook bespreken we waar je nu staat en welke blokkades er opkomen. We doen sessies waarbij je jouw kwetsbaarheden de ruimte kunt geven. En je ontdekt je kracht en intuïtie.
  • Dan laat je alles bezinken en neem je de tijd om te reflecteren op wat er gebeurt. Je gaat aan de slag met de blokkades die we zijn tegengekomen en je krijgt opdrachten die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Ook ga je aan de slag met het herschrijven van jouw verhaal. Je leert anders naar jezelf en je verleden te kijken.
  • De tweede diepte sessie (een dagdeel) is bedoeld om de dingen die je hebt geleerd over jezelf, je emoties en openbaringen te integreren. Hier reflecteren we op wat je hebt meegemaakt en hoe je langzaam veranderingen wilt gaan doorvoeren in jouw leven, in je relaties en op het werk.   
  • En nu ga je aan de slag: je gaat experimenteren en met mijn hulp durf je dingen te doen die je vroeger niet durfde. Alles met een intentie om te leren en te durven uitproberen. We houden weer tussentijds contact en je krijgt een aantal opdrachten met creatieve werkvormen.
  • Tijdens de eindsessie (1,5 uur) ronden we onze reis feestelijk af. Dit doen we door stil te staan bij alle betekenisvolle stappen die je hebt gezet. De zijpaden die je bewandelt hebt. De dingen die je al hebt uitgeprobeerd en wat je daarvan hebt geleerd. Ook blikken we vooruit en kijken we hoopvol naar de toekomst, waarbij we jouw volgende stappen heel concreet voor je maken. 

Wat is de investering?

De investering voor dit traject is €3.450 (excl. BTW). Vrijwel altijd lukt het om de kosten door jouw werkgever te laten vergoeden of het te betalen uit jouw persoonlijke ontwikkel budget. Ik kan je hierbij helpen door bijvoorbeeld een offerte voor je te maken of te bellen met jouw leidinggevende of HR.

“Het geheim van leiderschap is simpel: volg je hart”

 

(Seth Godin)

Benieuwd of dit iets voor je is?